Qlikview İş Zekası

"Son Kullanıcı Dostu Yapısı ile Raporlama İşlemlerinizi Hızlandırır "

QPR FactView - Qlikview İş Zekası
Kuruluşların operasyonlara ve işlem verilerine daha iyi hâkim olmasını amaçlayan QPR, QPR Metrics`e ek olarak QPR FactView - Qlikview iş zekası çözümünü geliştirmiştir. Karar verme süreçlerini mümkün olduğunca basitleştirme prensibine odaklanmış ve böylece geleneksel Bilgi Toplama ve Raporlama (Business Intelligence) çözümlerinde karmaşık, yönetilmesi ve kullanılması zor yaklaşımına alternatif oluşturmuştur.

 

 

Etkin Analiz Fonksiyonu

Hızlı ve kullanımı kolay analiz fonksiyonlarını yüksek maliyet olmadan tek bir mimaride sağlar.

Yaratıcı Analizler

Son kullanıcılar, analizlerinde daha yaratıcı olabilmenin özgürlüğünü yaşar.

Hızlı Raporlama Özelliği ile Hazırlanan Sunumlar

Veriler, tek bir tıkla ve hızlı bir reaksiyon süresi içinde yüklenir, hazırlanır ve sunulur.

 

Fonksiyonlar
QPR FactView – Qlikview, tam analiz çözümünden bekleyeceğiniz her şeyi (göstergeler ve uyarılar, çok boyutlu analizler, verinin parçalara ayrılmasını) herhangi bir sınırlama olmadan tek bir mimaride sağlamaktadır.

 

Değere Hızla Erişim
QPR FactView – Qlikview, şirketinize hızla ad hoc bilgi toplama ve raporlama imkânı sağlar: En fazla 30 gün içinde detaylı raporlama olanakları sağlar. QPR FactView – Qlikview ortalama Canlı Kullanıma geçme süresi 14 gündür.

 

 

Kullanımı Kolay
Son kullanıcılar, eğitim gereksinimi olmadığı için zaman kaybetmeden QPR FactView – Qlikview kullanmaya başlayabilirler ve çalışmaktan çok memnun kalırlar.

 

 

Esnek
Geleneksel OLAP tabanlı yaklaşımların tersine, QPR FactView – Qlikview sınırsız drill down boyutları ve saniyeler içinde değiştirilebilen özellikler sunmaktadır.

 

 

Entegre
Kullanıcılarınız, güçlü analiz ve sofistike uygulamalar gerektiren tam entegre iş analizlerini ve kullanımı kolay raporlama fonksiyonlarını tek bir mimaride elde ederler. 

 

 

Güçlü
Tüm gece boyunca süren işlemler artık geçmişte kaldı. QPR FactView – Qlikview ile çok büyük veri içeren işlemler saniyeler içinde gerçekleştirilebilir.