Bütçe ve Aktivite Bazlı Maliyet

"Gerçek Maliyet Verilerinin Belirlenmesini Destekler"

Stratejik Bütçe Yönetimi

Geleneksel Bütçe Yönetimi, organizasyonların uygulamaktan kaçınamayacağı bir yönetim aracı. Ancak, geleneksel bütçe yönetimi stratejik planlamadan bağımsız olarak yürütüldüğünde şirketin kaynaklarının dağılımını bütünsel olarak görebilmek mümkün değildir.

Ironman Consulting, şirketlerin bu konudaki gereksinimlerine destek vermek için Stratejik Bütçe Yönetimi alanında iş ve teknoloji danışmanlığı hizmetleri veriyor. Stratejik Bütçe Yönetim modeli de, QPR CostPerform teknoloji çözümü ile uygulamaya alınıyor.

 

Aktivite Bazlı Maliyet Yönetimi

Şirketler, maliyetlerini azaltarak verimliliği arttırmak için çalışmalar gerçekleştirirler. QPR CostPerform, şirketinizin maliyetlerini, kapasitesini ve karlılığını yönetmek için uygun araçlara sahiptir. Esnek ve karmaşık hesaplama yapılarıyla çok farklı sektörlerden şirketlere yol gösterir.

 

Fonksiyonlar
QPR CostPerform ile şirketler, süreçleri ile ilişkilendirilmiş maliyet analizleri yapabilir ve farklı uygulamalara veri aktarımı yapabilirler. QPR CostPerform, Stratejik Bütçe Yönetimi ve Aktivite Bazlı Maliyet Yönetimi’ni tek bir mimaride sağlamaktadır.

 

Maliyet Verilerinin Belirlenmesi ve Raporlanması
QPR CostPerform; aktiviteler, ürünler, müşteriler için gerçek maliyet verilerinin belirlenmesine yardımcı olur. Ürün - kaynak ilişkileri ve genel muhasebe entegrasyonu kontrol edilebilir. Geniş raporlama olanakları ile desteklenen analiz özelliği ile verilerin doğruluğu rahatlıkla kontrol edilebilir.

 

Stratejinin Öyküsü
Stratejik Bütçe Yönetimi ile şirketler, stratejik yönetimi, bütçe planlama süreci ile bütünleştirebiliyorlar ve bütçe uygulamasına bakıldığında Stratejinin Öyküsü'nü izlemek mümkün oluyor. Bu yaklaşımı uygulayan şirketler stratejik planları ile operasyonel planlarını bütünleştirebiliyorlar.