QPR Metrics - Kurumsal Performans Yönetimi

"Esnek ve Güçlü Yapısıyla Organizasyonların Beklentilerini Karşılar"

Strateji ve Hedeflerinizi Etkin Olarak Yönetin
QPR Metrics - Kurumsal Performans Yönetimi ile Strateji Haritası’ ndan Operasyonel Hedeflerinize büyük resmi izleyebilir, strateji ve operasyonel performans gibi çoklu beklentilerinizi destekleyen esnek bir performans yönetimi ortamı oluşturabilirsiniz. QPR Metrics, bir performans çözümü olmanın ötesinde, kurumunuza güçlü işbirliği becerilerini de ekler. Çalışanlar, görüş ve aksiyonları göstergelere eklerken, yöneticiler de görev atamaları ve sağlanan ilerlemeyi izleyerek edindikleri bilgileri aksiyonlara dönüştürebilirler.

 

 

 

Kolay ve Kullanıcı Dostu
Zamanınızı yazılımı uygulamaya almak yerine stratejik hedeflerinize odaklamaya ayırın.
Performansınızı Gerçek Zamanlı Olarak İzleyin
Tek tıklamayla kurumsal seviyeden bölüm ve çalışan seviyesine kadar performansınızı takip edin.
Sektörel Uygulama Deneyimlerinden Yararlanın
20 yıldır farklı sektörlere destek veren danışmanların oluşturduğu sektörel modellerle tanışın.

 

 

 

Strateji Haritası ve Karnelerinizi Kolaylıkla Takip Edin
QPR Metrics - Kurumsal Performans Yönetimi Yazılımı, Kurumun stratejik hedefler doğrultusunda hizalanmasını ve stratejilere bütün olarak odaklanmasını; büyük resmin izlenebilmesini tek bir platform üzerinde destekliyor. QPR Suite ailesinin diğer modülleri ile entegre yapısı Kurumsal Performans Yönetimi konusunda gereksinimlerinizi karşılıyor.
Kolay Yapılandırma
Stratejik Hedefler, karne yapıları değiştikçe QPR Metrics ile kolaylıkla yeni yapıya yönelik düzenlemeleri yapabilirsiniz. Model değişikliklerini, hesaplama kurallarını Bilgi Sistemleri bölümünden veya tedarikçinizden yardım almadan, kendiniz değiştirebilir / uygulayabilirsiniz.
 
Merkezi Bir Noktadan Yetkilendirme
QPR – Kullanıcı Yetkilendirme yapısı ile kullanıcı / grup bazlı oluşturulacak yetkilendirme sistematiğinin merkezi bir noktadan yönetilmesine olanak sağlamaktadır.
Fonksiyonlar
QPR Metrics, tüm yönetim kademelerinin Stratejik Hedef ve Performansın gelişimini izlemelerini sağlayan bir performans yönetimi çözümüdür.
Strateji Haritaları ve Kokpitler
Kurumunuza ait ve göz önünde bulundurulmasını istediğiniz hedefleri, amaçları ve KPI’ları, dinamik ve görsel raporlar şeklinde izlenebilmesine olanak sağlayan çözümdür.
Farklı Kademeler İçin Karneler
QPR Metrics, esnek ve güçlü yapısı ile Balanced Scorecard metodolojisi ve stratejik performans ölçüm ve yönetim sistemlerinin uygulanmasını destekleyen bir çözümdür. QPR Metrics ile şirketler stratejilerini, iş planlarını uygulayabilir, yaygınlaştırabilir ve çalışanlar tarafından desteklenmesini, sahiplenilmesini sağlayabilir.
QPR Mobile Dashboard
Hızlı bir karar mekanizması elde etmek amacı ile dilediğiniz veriye, dilediğiniz yerden erişebileceğiniz görsel sunuma ve özet bilgiye dayalı bir çözüm aracıdır.
  • Kullanıcı için önemli özet bilgiye kolaylıkla erişim
  • Birbiri ile etkileşimli grafiklere erişim
  • Performans Yönetimi ve KPI'lara erişim
  • Görünüm ve dashboardlara erişim