CANEA ONE - Proje ve Portföy Yönetimi

"Proje Yönetimi Olgunluk Seviyesini Yükseltmeniz ve Başarılı Proje Çıktılarına Ulaşmanızı Destekler"

Tüm Proje Faaliyetlerinin Performansını İyileştirin
CANEA Proje Yönetimi ile proje portföylerinizi optimize edebilir; tüm proje ve yatırımlarınızın faydasını maksimize edebilirsiniz.



Daha Fazla Proje Yönetimi
Bırakın proje yöneticiniz bilgi yönetimi ve dağıtımı yerine yönetim ve projelerin kontrolüne odaklansın.



Daha Çok İşbirliği
Projeyle ilgili tüm bilgileri tek bir yerde toplayın; şirket içi ve dışındaki üyelerin kullanımına sunun.



Daha İyi Sonuçlar ve Etkiler
Projelerin önceliklendirilmesi, kaynak yönetimi, portföy ve program analizini destekleyen güçlü fonksiyonlar.
 
Gerçek Destek ile Proje Yönetimi
CANEA Proje Yönetimi, her türlü projeye ve paydaşa (yöneticiler, kaynak sahipleri, müşteriler, proje yöneticileri, proje katılımcıları) şeffaf ve bütünleşik destek sunan kapsamlı bir proje aracıdır. Faaliyetler, kaynaklar, maliyetlerin planlanması ve kontrolüne yönelik güçlü fonksiyonlar yardımıyla projelerinizi stratejiye, plana uygun olarak ve başarıyla uygulayabilirsiniz.
 
Gözünüzü Büyük Resimden Ayırmayın
Sistem, proje portfoyü, karlılık ve durumunun genel görünüşünü benzersiz bir biçimde sunar. Bu sayede doğru projenin seçilebilmesi, önceliklendirme ve karar verme daha kolaylaşır. CANEA Proje Yönetimi ile proje yatırımlarınızın fayda maksimizasyonunu oldukça basit bir şekilde sağlayabilirsiniz.
Fonksiyonlar
CANEA Proje Yönetimi; proje yöneticileri, proje üyeleri, yönetim ve proje ofislerine destek sağlayan kapsamlı bir proje yönetimi çözümüdür.
Portföy Yönetimi
Proje portföy ve programlarınızı birkaç seviyede genel duruma göre yönetin. Birden fazla projeyi aynı anda; proje tipi, organizasyon ve strateji gibi farklı yaklaşımlarla görüntüleyin. Yönetim ve proje ofislerine yönelik çoklu proje faaliyetlerinizin önceliklendirilmesini ve kontrolünü kolaylaştırın.
Kaynakların Optimizasyonu
Proje süresince kaynaklarınızı yönetin. Hem faaliyetler hem de iş paketlerinin kaynaklarını ve projedeki rollerini haftalık, aylık veya üç aylık dönemlerle planlayın. Kaynak, rol, bölüm ve dönem bazında kaynakların çifte rezervasyon ve kullanılabilirlik durumunun genel görünümünü inceleyin.
 
Seçimli Proje Metodolojisi
CANEA Proje Yönetimi, projenin uygulanması sırasında proje ekibine doğru desteği sağlar. Sonuç olarak, metodoloji daha iyi uygulanır ve daha iyi uygunluk sağlanır. Sistem, proje aşamaları, geçitler, kriterler ve belge şablonlarından oluşan istenilen sayıda model ile yapılandırılabilir.
 
Proje Planlama
Projeyi çevrimiçi olarak planlayabilir ve proje takvimini paydaşlarla basit bir şekilde paylaşabilirsiniz. Sürükle - bırak fonksiyonunu kullanarak hiyerarşik WBS modellerini oluşturabilirsiniz. Faaliyetleri, süreler ve bağımlılıklarla birlikte Gantt şemasında planlayabilirsiniz. Temel planlar, sürüm yönetimi, kritik yol ve düzgün erişim izinleri sistem tarafından desteklenir. Ayrıca, projenin tüm seviyelerinde maliyet ve kaynak planlaması desteği de sağlanıyor.
 

 

İşbirliği ve İletişim
Ekibin kendi içinde yapacağı etkin işbirliği proje sonucunu büyük ölçüde etkiler. CANEA Proje Yönetimi, doğal şekilde tartışma ve bilgi paylaşımına olanak sağlamak üzere, dokümanlar, faaliyetler, riskler vs. ile ilişkilendirilmiş olarak sistem üzerinde sosyal paylaşım özellikleri sağlıyor. Sistem, proje içindeki değişiklileri, haberleri ve iletişimleri proje seviyesinde ve toplu olarak bireysel seviyede otomatik olarak bildirir. Sistem ayrıca, çevrimiçi toplantılar ve sohbetlerle de bütünleşiktir.
 
Belge Yönetimi
Proje ile ilgili tüm belgeleri çevrimiçi olarak yönetebilir ve paylaşabilirsiniz. Sistemde belgelerin kolayca karşı tarafa yüklenmesi ve düzenlenmesini sağlayan akıllı fonksiyonlar mevcuttur. Ayrıca; klasörler, izin kontrolü, şablonlar, sürüm yönetimi ve Outlook’a bağlantı desteği de bulunmaktadır.

Sistem ayrıca; bilgi ve risk yönetimi ile değişiklikler, satınalmalar ve sapmalar gibi diğer konuların yönetimini de destekliyor.
Analiz ve Raporlama
Sistemde, tablo formatında veya interaktif grafiklerle raporlar oluşturabilirsiniz. Karar belgelerini oluşturabilir; fayda, zaman, maliyet, proje tipi, öncelik ve durum gibi parametrelerle özet analizleri yapabilirsiniz. Sistemde, grafiksel sunumda kullanılan güçlü ve esnek analiz özelliği ile detaylı raporlar alabilirsiniz.
 
Proje Bütçe Yönetimi
CANEA Proje Yönetimi, projelere ilişkin finansal bilgileri, hesaplamalar, bütçeler, sonuçlar ve tahminler bazında; faaliyet, iş paketi ve proje seviyesinde yönetiyor. Sistem, verinin dönemselleştirilmesi ve finansal sistemlere dış bağlantı desteği sağlıyor.
 
Zaman Bildirimi
Sistem, kullanıcıların, faaliyet, proje ve gün bazında zaman bildirimi yapmasına olanak sağlıyor. Ayrıca, faaliyetlerin durumu ve ilerlemesi konusunda kontrolü kazanmaya yönelik ETC bildirimi özelliği de bulunuyor. Sistem, proje ve faaliyet seviyesinde bildirilen zamanların özetleri ve izlenmesine yönelik fonksiyonlar ile etkin zaman yönetimini destekliyor.